Over de Sales Innovators

Onze drive is om de omzet van onze klanten in 90 dagen met 15% tot 30% te verhogen.

ONZE MISSIE

Onze  missie

Onze missie is om 10.000 ondernemingen te helpen bij het verhogen van de omzet door het trainen, coachen en begeleiden van sales-teams


Niet door eenmalige trainingen waar je maar moet afwachten wat het rendement is maar wel door een krachtige combinatie van training, follow up en  bijsturing door coaching on the job in trajecten van 6 of 12 maanden.


Bij de Sales Innovators gaat het over sales en hoe we je omzet kunnen verhogen. That’s all. Straight to the point en altijd succesvol.


Ondernemers helpen om vrijheid te krijgen.


Vrijheid is voor de meeste ondernemers het ultieme doel. Doen wat je wilt, waar je wilt, kunnen bijdragen in de vorm die je wenst en gewoon leuke dingen doen. Maar veel ondernemers ervaren die vrijheid zelden. Te weinig inkomen en te weinig eigen vermogen om echt rustig te kunnen slapen. Je slaapt pas echt rustig als je genoeg omzet hebt.

Vrijheid ervaar je als je genoeg omzet en financieel onafhankelijk kunt worden. En door meer sales te genereren, kom je al een stuk in die richting.


De Sales Innovators en Ethic Sales


Ethic sales of in gewoon Nederlands, ethisch verkopen staat voor mensen helpen bij het zoeken naar een oplossing voor een probleem. Dit in tegenstelling tot het soms onnodig en ongewenst “aansmeren” van iets. Iedereen heeft er een hekel aan gekregen en iedereen kent inmiddels wel alle “valse” trucjes”Ethic Sales is een elegante manier van verkopen waarbij iedereen zich prettig kan voelen. De klant is blij omdat er echt gezocht is naar een oplossing voor zijn/haar probleem en zelfs nog blijer als er goed -en oprecht advies wordt gegeven. Ook al betekent dat soms dat je, als bedrijf, nee moet verkopen.


Bij de Sales Innovators werken we allemaal volgens deze methode. Geen trucjes, geen manipulatie maar gewoon direct, to the point en standvastig om de wens van de klant in te vullen.Onze Drive

Onze drive is om de omzet van onze klanten in 90 dagen met 15% tot 20% te verhogen. Dat lukt vaak maar meestal is het meer.

Ons team

Eric Sijbesma MBA

Sales Trainer & Coach

Karin Luis

Sales Trainer & Coach

DE DIENSTEN VAN DE SALES INNOVATORS

Sales Trainingen

De leukste sales trainingen vindt je bij de Sales Innovators. Van new business tot Sales mastery. Alles om een echte top verkoper te worden.

Leadgeneration

Meer sales en nieuwe klanten nodig maar onvoldoende capaciteit om het zelf te doen? De Sales Innovators zorgen voor nieuwe klanten en afspraken

Sales Coaching

Lijkt uw hele team wat uitgeblust? Laten we aan de slag gaan om het team weer succesvol en energiek te maken  Let’s get success together!