10X SALES BOOTCAMP

DOOR DE SALES TECHNIEKEN DIE JE LEERT IN DEZE DAG, CONVERTEER JE MEER PROSPECTS NAAR BETALENDE KLANTEN

WELKOM BIJ DE 10X SALES BOOTCAMP

Onze missie is om zoveel mogelijk ondernemers sales vaardigheden te leren. Maar dan wel op een dermate hoog niveau dat je ook echt de resultaten gaat zien en daarom werken we dan ook samen met één van de beste sales trainers, Grant Cardone.

Toen ik 25 jaar geleden begon met ondernemen leefde ik in de veronderstelling dat iedereen wel zat te wachten op mij, mijn producten en mijn diensten. Ik ging lekker onderuit zitten en wachten op de telefoon die nooit rinkelde. En door de weken heen kreeg ik steeds meer frustratie. Wat deed ik niet goed?

Ik begon wat marketing cursussen te volgen en langzaam maar vooral met de angst in mijn lijf, plaatste ik wat advertenties in de Telegraaf. En YES!!! De telefoon begon te rinkelen. Nu zou het zeker allemaal goed gaan komen. De eerste afspraken mocht ik in mijn, nog lege, agenda noteren. Wat was ik rete trots!

Eenmaal aangekomen bij mijn eerste afspraak, toch dat welbekende lood in mijn schoenen. Wat moest ik zeggen?, Zouden ze wel willen?, Zouden ze gaan zeuren over de prijs? Het resultaat van het eerste gesprek? Ik liep weg met de woorden “Denkt u er nog maar eens rustig over na” ZUCHT!!! Ik was mislukt.

Terugkijkende op dat eerste gesprek ging er veel fout maar waren er ook, gelukkig, positieve lichtpuntjes . Na dit debacle kocht alle boeken die ik maar kon vinden over sales, beïnvloeding, manipulatie en menselijk gedrag. Ik deed alle mogelijk opleidingen die ik kon vinden en deed alles wat er in die boeken stond.

Nu 25 jaar later...

is sales en beïnvloeding echt mijn ding geworden en gun ik iedereen om hier een echte meester in te worden. Het levert je geweldige dingen op zoals geld, materie maar het allerbelangrijkst,  veel voldoening en een succesvol bedrijf.

Laat je niet beetnemen door anderen die pretenderen dat sales verkeerd zou zijn, een goed product zichzelf verkoopt of dat als je maar veel geeft, klanten vanzelf wel naar je toe komen. In een drukke markt waar iedereen elkaar probeert te overschreeuwen is het echt naïef te denken dat het wel vanzelf gaat.

Sales technieken leren is dan ook de belangrijkste investering in je eigen onderneming.

Om je snel op weg te helpen en je sales vaardigheden te verbeteren, organiseren we de 10X SALESBOOTCAMP.  In 1 dag een aantal waardevolle technieken leren die je sales met gemak 10 tot 20% laten stijgen. En voor sommigen al snel 50%

Wil je niet de door de ellende heen die ik had, kom dan gewoon. €199 is een echte no-brainer. En als je een beetje van het snel toepassen van wat je leert, bent, kun je gewoon op deze dag, door slim te te netwerken, die €199,- misschien wel omzetten in €1.000,-

INSCHRIJVEN kan via het inschrijfformulier maar het aantal plekken is beperkt. Tot Snel.

WAAROM ZOU JE ER BIJ WILLEN ZIJN?

Succesvolle ondernemers willen altijd leren hoe ze nog succesvoller kunnen worden door nog effectiever te communiceren, een betere leidinggevende te zijn voor hun medewerkers en  in het verkopen van hun producten.  In de 10X SALESBOOTCAMP leer je de grootste sales geheimen van Grant Cardone.


 • Als je wilt weten wat de beste sales mindset is en hoe je deze makkelijk kunt krijgen;
 • Als wilt weten wat het effect is van je sales doelen groter maken dan je denkt te kunnen (GEHEIM NO 1)
 • Als je nieuwsgierig bent naar wat de beste attitude is om de beste salesman of vrouw te worden;
 • Als je wilt weten waarom prijs eigenlijk nooit echt een bezwaar is en dus je prijzen verlagen zinloos is;
 • Als je 50 manieren wilt weten om gemotiveerd te blijven voor je werk, bedrijf en sales;
 • En nog veel meer…

Op 30 april 2020. gaan we het weer doen. 10 X SALESBOOTCAMP  in Utrecht. Het aantal plaatsen is beperkt en onze ervaring is dat deze snel zijn vergeven. Dus als je wilt, schrijf je snel in en we sturen je binnen 24 uur je bevestiging van deelname en als BONUS ontvang je ons E-BOOK “DE 7 SALES TIPS DIE JE DIRECT MEER OMZET GEVEN.

Vroeger dacht ik dat ik dat sales minder belangrijk was dan mijn vakmanschap. Wat had ik het bij het verkeerde eind. Zonder de juiste sales vaardigheden blijft elke onderneming ver onder de maat. Als je echt iets van je onderneming wilt maken, word je een master of sales. ”

Eric Sijbesma, Licensed Grant Cardone Sales Trainer

WAT GA JE PRECIES LEREN?

SALES BEGINT BIJ HET HEBBEN VAN DE JUISTE MINDSET

Natuurlijk begin je bij het begin want met een goed fundament kun je nu eenmaal beter gaan bouwen.
Succesvolle sales begint bij de juiste mindset

 •         Wat is de beste mindset die je kunt hebben voor succesvolle sales
 •         Met welke overtuigingen moet je afrekenen om sales makkelijk te gaan vinden

Je krijgt een ander perspectief op sales en zorgt ervoor dat je sales als een onderdeel van je leven gaat beschouwen.

DE TOP 5 EIGENSCHAPPEN VAN ECHTE SALES MASTERS

Uit onderzoek blijkt dat de echte sales toppers allemaal een aantal dingen gemeenschappelijk hebben. En wat blijkt. Die zijn makkelijk te leren.


 • Je leert de top 5 eigenschappen van Grant Cardone, Gary Vaynerchuk en Kerwin Rae

Door het leren van deze eigenschappen weet je wat deze grootmeesters drijft om “on top of the game” te blijven.

HET ALLERBESTE SALES MODEL TER WERELD

Uit onderzoek blijkt dat de echte sales toppers allemaal een aantal dingen gemeenschappelijk hebben. En wat blijkt. Die zijn makkelijk te leren.


 • Je leert de top 5 eigenschappen van Grant Cardone, Gary Vaynerchuk en Kerwin Rae
 • Het allerbeste van 3 sales goeroes in 1 makkelijk te onthouden model
 • Waarom een sales proces snel zorgt voor omzet stijging
 • “Success leaves clues”. Dus de clues volgen levert succes op!
 • Dit model leverde ons €100.000 op in 60 dagen.

Je weet nu hoe je makkelijk en snel verbinding met mensen kunt maken zodat je overtuigender en charismatischer kunt overkomen. Uit ervaring weet je zelf hoe belangrijk dit kan zijn in sollicitaties, salaris onderhandelingen, vriendschappen of werk.

DE TOP 6 AFSLUITECHNIEKEN DIE NIEMAND KAN WEERSTAAN

VERLAAG DE KANS OP EEN “NEE”
In sales krijg je nu eenmaal ook “nee” te horen. Dat hoort er gewoon bij. Geen probleem. Maar iedereen vindt het leuk om wat vaker “JA” te horen. Met deze 6 slimme afsluittechnieken verlaag je de kans op nee en verhoog je de kans op JA en in sales is dat wat je absoluut wilt.


 • Je leert 6 slimme afsluittechnieken die moeilijk te weerstaan zijn
 • Je leert om te gaan met bezwaren zoals “Ik moet er nog even over nadenken”, Ik ga het thuis even overleggen”, en de beroemde “het is te duur”

Je weet nu hoe je makkelijker een JA kan krijgen op je voorstellen. Niet alleen handig in sales maar wellicht ook wel handig in andere situaties 

DE TOP 5 VERKOOPTECHNIEKEN UIT NLP, PSYCHOLOGIE  EN HYPNOSE

Al bijna 16 jaar ben ik nieuwsgierig wat de beste manier is om anderen te beïnvloeden. Niet zo zeer om iets te verkopen maar om mensen op een positieve manier in hun kracht te zetten. Onvermijdelijk kwam ik ook in aanraking met tactieken om anderen iets te verkopen. Na ze uit te testen kwam ik al snel tot de conclusie. WoW. Dit is zo handig!. Ik heb de beste en krachtigste 5 voor je geselecteerd.

 • Je leert de top 5 beïnvloedingstactieken uit NLP, Psychologie en Hypnose
 • Je leert waarom emoties erg handig zijn bij verkopen
 • Je leert het NLP 5-staps verkoop model
 • Je leert een makkelijke techniek waarmee je prospect geen nee meer kan zeggen.

Je weet nu echt hoe je anderen kan beïnvloeden en hoe je dit kunt inzetten bij verkoop. Maar ik garandeer je, het is nog voor veel meer handig.

DE SALESBOOTCAMP ZORGT ER DIRECT VOOR DAT JE COMFORTABELER EN MAKKELIJKER EEN KLANTGESPREK GAAT DOEN

Eric Sijbesma MBA

Eric staat synoniem voor sales met passie

Eric is internationaal gecertificeerd NLP Master Trainer en 1 van de weinige Grant Cardone Certified Sales Trainers en Business Coaches .


Eric is een open en gedreven trainer die in het bedrijfsleven ruimschoots ervaring heeft opgedaan als zelfstandig interim manager, verandermanager en sales manager.

De datum

De datum voor de 10X Sales Bootcamp is 30 april 2020

Investering

De investering voor de 10X Sales Bootcamp is  €199 (exclusief 21% BTW)

Tijden

De 10X Sales Bootcamp start om 10:00 en eindigt rond 16:30

Locatie

De 10X Sales Bootcamp vindt plaats in onze eigen locatie aan de Kanaalweg 17 G in Utrecht.

INVESTERING €199,- (EXCLUSIEF 21% BTW)

Het aantal plekken is beperkt