UNIEKE EN RESULTAATGERICHTE SALES TRAININGEN

DE SALES TRAININGEN DIE ZORGEN VOOR 10X OMZET

Laten we er geen doekjes om winden. Sales is, op een positieve cashflow na, het allerbelangrijkste proces van uw onderneming en eerlijk gezegd ben ik altijd een beetje verbaasd over hoe weinig daar soms in wordt geïnvesteerd. En dan bedoel ik een investering in het verbeteren van sales vaardigheden door praktijkgerichte en regelmatige training van medewerkers.
Immers verbetering van de sales vaardigheden van uw team, vertalen zich direct in een hoger rendement voor uw onderneming. En als bijkomstig voordeel verhoogd het bijna altijd de motivatie van uw medewerkers. Meer verkopen sluiten draagt bij aan een gevoel van succes. En iedereen wil succesvol zijn omdat het een gevoel van voldoening geeft.

WAAROM ONZE TRAININGEN ZO GOED ZIJN?

Enthousiaste sales tijgers

Een team van enthousiaste en doorgewinterde sales tijgers die hun sporen in training al ruimschoots hebben verdiend en staan te kwijlen om uw team te trainen en aan te sporen tot succes.

Opgeleid door Grant Cardone

Onze trainers zijn opgeleid door één van de beste sales trainers van de wereld, Grant Cardone en hebben allen een licentie om zijn trainingen in Europa te mogen geven. Een mooi teken van kwaliteit.

Training op maat mogelijk

Elke sales team is anders en heeft andere wensen en behoeften. Daarom luisteren we ook eerst goed naar wat u wilt en gaan daarna aan de slag om een op maat gemaakte training voor u te ontwikkelen.

Gericht op Resultaat

Onze trainingen focussen op het creëren en in stand houden van goede relaties en het behalen van een optimaal resultaat. Dit zorgt voor optimaal tevreden klanten en creëert buyers retention

Wij maken van uw sales team Olympische Kampioenen

Ook ons team was doordrongen van het feit dat TOP NOTCH sales vaardigheden hebben, het belangrijkste was en is voor creëren van succes,. Succes is gelukkig iets wat je zelf kunt creëren en je niet bij toeval overkomt. We zijn op zoek gegaan naar de beste sales mensen in de wereld en hebben letterlijk elk sales wonder gemodelleerd. Van autoverkoper tot verkoper van grote computersystemen. Als deze kennis hebben we opgenomen in onze sales opleidingen en workshops. Voor elke stap in het sales proces hebben we een training die letterlijk beter maakt. 
Na onze ontdekkingstocht hebben we kennisgemaakt met Grant Cardone en waren zo onder de indruk van zijn sales vaardigheden dat we niet anders konden dan ons aansluiten bij zijn salesorganisatie. Inmiddels zijn we na een intens trainingsprogramma goed bevonden om zijn trainingsprogramma´s in Europa te mogen geven. Voor ons die beroemde kers op de taart.

Dit betekent concreet dat we werken volgens het Grant Cardone Sales Model. Een handig en makkelijk te volgen model waarin de sales medewerker altijd weer kan terug vallen op de makkelijk te leren stappen.

WANNEER MOGEN WE VOOR UW TEAM AAN DE SLAG?

LET'S WORK TOGETHER


Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.