LAAT ONS NEW BUSINESS GENEREREN

ONS TOP SALES TEAM GAAT VOOR U OP ZOEK NAAR NIEUWE LEADS

EXTRA SALES OP BASIS VAN NO-CURE NO-PAY

No Cure - No Pay

Een sales team met eigen mensen kost gegarandeerd geld. Of het nu succesvol is ja dan wel nee. Dus No Cure-No Pay is een veilige manier om extra sales binnen te halen.  Wij werken graag op commissie basis.

Ook koude acquisitie

Bij de Sales Innovators vinden we alles leuk. Dus ook koude acquisitie.  Telefoon, Social selling, email. Whatever it takes om op een klantvriendelijke manier new business te vinden.

Opvolging van Leads

Geen tijd om leads op te volgen? De Sales Innovators nemen u graag het werk uit handen om zo te zorgen dat elke lead adequaat wordt opgevolgd door een professioneel sales team

je wilt meer omzet maar geen batterij aan sales mensen?

We weten bijna zeker dat je altijd op zoek bent naar nieuwe klanten voor je onderneming om zo een gezonde groei te kunnen realiseren. Maar moet je nu extra mensen inhuren om te kunnen groeien en de kosten voor de baten uit laten gaan of zoek je toch naar een andere mogelijkheid die je ruimte geeft om eerst te groeien en daarna te gaan zoeken naar de juiste sales mensen, als je die al kunt vinden. En, ook al is het niet het belangrijkste op deze wereld,  je wilt stiekem toch misschien deze auto eens gaan kopen in plaats van je geld besteden aan sales mensen die het niet waarmaken.


Het salesteam van de Sales Innovators gaat, na een intensieve briefing, aan de slag om te zoeken naar nieuwe klanten. Via email, telefoon, SMS, whatsapp en social media. Whatever it takes. En we zijn zo zelfverzekerd dat we dat op basis van no-cure no pay durven. Gewoon omdat we weten dat we in de meeste gevallen succesvol zijn.


Makkelijker dan dit kunnen we het niet maken

20+

Jaar ervaring in sales

100%

Gedreven Sales Team

98,7%

Targets gehaald

HOE WERKEN DE SALES ARCHITECTS

De eerste kop koffie is misschien wel de meest belangrijke

Voordat we aan de slag gaan, heeft er eerst een intensieve briefing plaatsgevonden waarin we uitgebreid kennis maken met jullie product of dienst en belangrijker nog, met jullie onderneming. Vooraf hebben wij al het nodige onderzoek gedaan en weten we hoe jullie scoren op social media, wat jullie sales proces is en hoe het er in jullie markt aan toegaat. Veel competitie, lage marges of juist een niche markt met een hoge omzet en dito marges. Hoe specifieker de doelgroep is, hoe makkelijker het voor ons is om succesvol te zijn. Immers niet houdt ervan om met hagel te schieten.

Training van ons team is een essentiële stap.

Nadat we helemaal op de hoogte zijn, is het tijd om aan de slag te gaan. We schrijven de teksten voor prikkelende emails om de eerste contacten te leggen en testen we hoe we het beste jullie prospects kunnen benaderen. Dan trainen we ons team op jullie product of dienst. Altijd met een positieve inslag en gericht om jullie service niveau hoog te houden. Ik kan je verzekeren dat dit de momenten zijn dat ons team staat te trappelen om aan de slag te gaan.

Tijd om aan de slag te gaan en los te gaan!

Na de training van ons team is het tijd om los te gaan. En daar kunnen we heel veel over schrijven maar het is gewoon kort en krachtig. AAN DE SLAG. Om toch een beeld te schetsen. Rokende telefoons, verhitte toetsenborden en elke 10 minuten wel een slag op onze succesbel. Immers succes vier je. ALTIJD

We willen altijd met scherp schieten.

Vroeger had je telefoonboeken en je begon bij de A en je was klaar als je de Z had gehad. Gelukkig mogen dat soort dingen niet meer. Niets is vervelender dan mensen lastig te vallen. En als het nog wel had gemogen dan had het in deze tijd ook niet meer gewerkt. Lukraak maar contact proberen te zoeken, werkt gewoon niet meer. 

Daarom is ons proces van targeting van new business een uniek proces geworden. Dat proces zorgt ervoor dat we vaker de bullseye weten te raken en dat merk je in de resultaten.

Rapportage, feedback en bijstellen van campagnes

We monitoren per uur de resultaten die we boeken en sturen dan ook continu bij om de resultaten te verbeteren. Feedback van prospects wordt in ons systeem vastgelegd (desgewenst ook in jullie eigen CRM). Whatever it takes om van elke campagne een succes te maken. 

Daarom hebben we ook regelmatig overleg over wat we doen, welke resultaten we boeken en wat we moeten doen om te zorgen dat we nog beter worden. Samenwerking staat hier altijd voorop.

WANNEER MOGEN WE VOOR U AAN DE SLAG?

LET'S WORK TOGETHER


Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.